Η Εταιρεία μας

«Αυτό που μετράει είναι η αγάπη και η εμπειρία. Τα σπουδαία πράγματα γεννιούνται από το πάθος. Οπότε, αν κάποιος είναι αρκετά τρελός ώστε να ζει για τα πιστεύω του... όλα αποκτούν ένα νόημα. Ονειρεύτηκα ένα άρωμα, μια ατμόσφαιρα, έναν καλό καφέ».

Lucia Musetti

Η ιστορία της Musetti ξεκινάει στην Piacenza πριν από ογδόντα χρόνια και φτάνει στο σήμερα με παρουσία της εταιρίας σε 60 χώρες στις 5 ηπείρους.

Πώς επιτύχαμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα; Καθημερινή δουλειά, πάθος και θυσία είναι τα κύρια συστατικά όλων μας των χαρμανιών. Η αγάπη μας για τον καφέ παραμένει αναλλοίωτη όλα αυτά τα χρόνια, αφοσιωμένη σε έναν και μόνο στόχο: να γεμίσουμε το φλιτζάνι με ένα άριστο προϊόν ικανό να μεταφέρει αυτήν την αφοσίωσή μας, σε όποιον το δοκιμάζει.

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν δημιουργηθεί μέσα στα χρόνια χαρμάνια μοναδικά για να ικανοποιήσουν διαφορετικά γούστα και ανάγκες. Η ασταμάτητη επιδίωξη της υπεροχής είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της δουλειάς μας, όπως αποδεικνύουν οι πολλαπλοί και αυστηροί έλεγχοι σε ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής, από την επιλογή του πράσινου καφέ μέχρι τη συσκευασία και τη διανομή. Οι πολυάριθμες πιστοποιήσεις που έχουμε αποκτήσει μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν αναγνώριση της πολύτιμης δουλειάς μας: μια αντικειμενική μαρτυρία για την ποιότητα του καφέ μας.

Είμαστε μια εταιρία που πιστεύει στη διαφάνεια:

από το 2016 έχουμε εφαρμόσει το νέο σύστημα διαχείρισης SAP Business One για τη διαχείριση όλων των παραγωγικών, διοικητικών και εμπορικών διαδικασιών. Παράλληλα για τον ετήσιο ισολογισμό μας, χρησιμοποιούμε τις ενδελεχείς υπηρεσίες της ελεγκτικής εταιρείας Deloitte.

Η παραγωγή καφέ δεν είναι απλά θέμα προσεκτικής επιλογής και μεθόδων καβουρδίσματος των πρώτων υλών.

Είναι ατμόσφαιρα, πολιτισμός, εμπειρία. Ο καφές είναι ένα ρόφημα που ανακινεί συναισθήματα, ταιριαστό με διαφορετικές περιστάσεις, επειδή πολλά είναι αυτά που συμβαίνουν και συζητιούνται πάνω από έναν καφέ. Συναντάμε τον καφέ σε μουσικά και λογοτεχνικά έργα, στη ζωγραφική, στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Πρωταγωνιστεί στις κοινωνικές τελετές, στην καφετέρια αλλά και στο εστιατόριο ή στον ιδιωτικό μας χώρο. Όπου και αν βρίσκεστε: στην παραλία, στο βουνό ή στην πόλη, στην Ιταλία ή οπουδήποτε στον κόσμο, υπάρχει πάντα χρόνος για έναν καλό καφέ.

Εμείς στη Musetti δίνουμε σημασία στην εξέλιξη αυτής της παράδοσης και σε όλες τις πλευρές της, προωθώντας κάθε χρόνο νέα δρώμενα που συνδυάζουν τον κόσμο του πολιτισμού και αυτόν του καφέ, που είναι το μεγάλο μας πάθος.


Μοιραστείτε το!